Ιούλ 06 2014

Είναι τα παιδιά μας!

Ξένη Βασ. Κεσίνη

Άγγιξε το άριστα ο γιος της δικαστικής  επιμελήτριας στο Πρωτοδικείο Αθηνών Ματούλας Ζούζουλα 19.617 μόρια συγκέντρωσε ο Νικόλαος Δημητριάδης του Ευστάθιου και της Ματούλας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2014. Αναλυτικά οι βαθμολογίες που συγκέντρωσε ο Νικόλας σε κάθε μάθημα: Μαθηματικά Κατεύθυνσης 20, Μαθηματικά Γενικής Παιδείας 20, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων 20, Φυσική 19.9, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον 19,7 και Έκθεση 17,8.

18.734 μόρια συγκέντρωσε και ο γιος της δικαστικής . επιμελήτριας στο Πρωτοδικείο Αθηνών Σοφίας Γεωργαντοπούλου, Δημήτριος Κούτρας του Παύλου και της Σοφίας. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα φαντάζει ακόμα πιο αξιέπαινο αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Δημήτρης την ημέρα που ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιες, έχασε τον πατέρα του μετά από μακροχρόνια αρρώστια.

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνω ότι o 17χρονος γιος μου Εμμανουήλ Τσιμπαριώτης του Γεωργίου, επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει τα Εθνικά μας χρώματα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ Σπριντ κάτω των 23 ετών, στο Szeged της Ουγγαρίας από 17 έως 20 Ιουλίου, στα 200μ Κ2 και στα 1000μ Κ4. Επισημαίνω ότι ο αθλητής μας Μάνος Τσιμπαριώτης από φέτος είναι μέλος της Εθνικής μας Ομάδας
Συγχαρητήρια σε όλους σας!

Άσε ένα σχόλιο