Ιούλ 31 2014

Όταν η συνδικαλιστική γελοιότητα…χτυπάει κόκκινο

Υπάρχουν κάποιοι, που νομίζουν πως μπορούν να κοροϊδεύουν διαρκώς. Βρίσκουν φυσικά πρόσφορο έδαφος και λειτουργούν όπως λειτουργούν! Δεν καταλαβαίνουν όμως πόσο γελοίοι γίνονται.

Έτσι στην πιάτσα μας, περιφέρονται κάποια… δήθεν “συνδικαλιστικά στελέχη”, που με εντελώς παλαιοκομματικές συνταγές, επιχειρούν να στήσουν μια νέα τάχα παράταξη… με παμπάλαια και πλήρως φθαρμένα ίσως και διεφθαρμένα υλικά,  δανεισμένα ή μάλλον κλεμμένα, από την πιο διαπλεκόμενη  παράταξη του παρελθόντος, την ΠΡΟΣΥΔΕ που η συγκυρία καταδίκασε σε διάλυση.

Νομίζουν πως “θα δέσουν” τους συναδέλφους αν τους βάλουν και υπογράψουν …αίτηση υποταγής (εγγραφής)  όπως την ονομάζουν. Κυκλοφορούν μια αίτηση για  νέα μέλη μιας νέας παράταξης… (στυλ ΠΟΤΑΜΙ  Θεοδωράκη). χωρίς θέσεις, χωρίς αρχές. Μιας παράταξης μέλλουσας και αβέβαιης.  Μόνο με υποσχέσεις. Δικαίωμα τους.

Είσαι φίλος…γίνε μέλος! Λοιπόν εμείς αδυνατούμε να μπούμε στην λογική τους. Δεν μας αφορούσαν οι ενέργειές τους όσο δεν έθιγαν την νοημοσύνη μας.

Όμως είναι βαρύ και καθόλου δικαίωμά τους να ξεγελούν συναδέλφους, καλώντας τους να υπογράψουν αίτηση δήθεν για σύγκληση  Γενικής Συνέλευσης ενάντια στην μειοδοσία, ενώ στην πραγματικότητα είναι αίτηση εγγραφής στην νέα τους παράταξη.

Δε δένονται έτσι οι άνθρωποι… παιδιά…τουλάχιστον εκείνοι που σκέφτονται.

Εκείνοι που  ενδιαφέρουν εμάς  “δένονται”  με αρχές, ιδέες, απόψεις. Κάτι που εσείς όπως παραδέχεστε δεν έχετε και θα βρείτε στο…μέλλον!;

Θα πείτε, καλά όσοι υπογράφουν δεν βλέπουν τι υπογράφουν; Είναι τόσο ευκολόπιστοι που υπογράφουν ότι τους πουν; Εν λευκώ;

Εδώ ακριβώς βρίσκεται η γελοιότητα του πράγματος και ο  ευτελισμός του συνδικαλισμού. Φανταζόμαστε πως οι συνάδελφοι που υπογράφουν τις αιτήσεις σας … απλώς σας κοροϊδεύουν. Αλλιώς …θα τρελαθούμε εντελώς!

Άντε ρε και εις ανώτερα…καλό ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!  

Καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Άσε ένα σχόλιο