Σεπ 22 2014

Δικαστικοί Επιμελητές ή LEROY MERLIN;

του Γιάννη Χαλκιαδάκη επικεφαλής της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

IMG_20140918_094518

Προδοσία…λάθος ή συνδικαλιστική ασχετοσύνη; Τι από όλα αποδείχνει η πρόταση της ΟΔΕΕ προς το Υπουργείο για τις αμοιβές μας;

Έχω φοβερό θυμό και μεγάλη τσαντίλα, για τις αποφάσεις της πλειοψηφίας στην Ε.Γ. της ΟΔΕΕ αλλά και της πλειοψηφίας στην ολομέλεια της.

Σύσσωμη η συνδικαλιστική ηγεσία του κλάδου μας (πλην των εκπροσώπων της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΟΔΕΕ και στο Δ.Σ, του Συλλόγου της Αθήνας) ίσως για ίδιον όφελος, ίσως λόγω συνδικαλιστικής ανεπάρκειας, ίσως λόγω ανεξόφλητων γραμματίων, ίσως…ποιος ξέρει γιατί, “σπρώχνουν” τους συναδέλφους σε οικονομική καταστροφή. Τον κλάδο στον γκρεμό.

Εδώ οι αντιθέσεις περιφέρειας – κέντρου με μιας εξομαλύνθηκαν. Οι συνδικαλιστικές αντιθέσεις Πρεκετέ – Μήτση με μιας εξαφανίστηκαν.

Μπροστά στην ενιαία τιμή σε ζώνες και στην κατάργηση του ισχύοντος ΦΕΚ, με ότι αυτό “υπόσχεται” σε κάποιους, επήλθε μεταξύ όλων των πρωτοκλασάτων συνδικαλιστών της χώρας μορατόριουμ.

Από τον σύλλογο της Κρήτης μέχρι της Θράκης … όλοι οι πρόεδροι ομονόησαν προκειμένου να ρίξουν στο πυρ το εξώτερο τις ισχύουσες αμοιβές μας.  Δήθεν ενεργοποίησαν “το σχέδιο Β”  της πλειοψηφίας της ΟΔΕΕ για να σώσουν ότι απέμεινε.

Δήθεν το ισχύον ΦΕΚ έχει καταστρατηγηθεί από όλους, με αποτέλεσμα όσοι δουλεύουν με ενιαία τιμή σήμερα να είναι παραβάτες, ενώ αν καταργηθεί και τυπικά όλα καλά και ωραία!

Θα επαναλάβω  για μια ακόμη φορά την γνωστή πια σε όλους τους συναδέλφους θέση μας. Αναγκαιότητα η υπεράσπιση του ισχύοντος ΦΕΚ.

Δεν είναι δικαίωμα κανενός η κατάργηση της επιβίωσης μας. Δεν έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν 6 ή 8 ή 21 για το σύνολο των συναδέλφων. Δεν μπορεί να αποφασίζονται χωρίς γενικές συνελεύσεις των συλλόγων πράγματα που θα  στοιχίσουν σε όλους τα πάντα.

Είμαι εκνευρισμένος, με όλους όσους από εσάς  δεν αντιδράτε.

Που παθητικά δέχεστε τις αποφάσεις τους. Που δεν ενώνεστε εναντίον όλων εκείνων που υπονομεύουν την ζωή σας – την εργασία σας.  Που παρασύρεστε από αυτούς τους ίδιους, που διαρκώς σας “εξαπατούν”. Που υπογράφετε συμμετοχή σε παρατάξεις πριν ακόμη αποκτήσουν συνδικαλιστικές θέσεις. Αλλά που έχουν γνωστά στελέχη που χρόνια ακολουθούσαν λαθεμένες τακτικές.  Που ακούτε να λασπολογούν εμάς και αντί να μας υποστηρίξετε και να τους γυρίσετε την πλάτη, κάνετε το αντίθετο.  Που δεν αποφασίζετε να τους στείλετε στα τσακίδια …για να δείτε “άσπρη μέρα”. Δύσκολη ίσως, άλλα δική σας!  Άσπρη μέρα με αξιοπρέπεια!

Τι περιμένετε άραγε για να μαζέψετε υπογραφές μομφής κατά των προέδρων και των μελών  Ε.Γ. ακόμη και των Δ.Σ;  Μήπως να ανοίξει τελείως το επάγγελμα; Μήπως να καταργηθεί η τοπική αρμοδιότητα; Μήπως να πληρώνεστε σαν ντεληβεράδες, κούριερ ή μεταφορείς παλετών του LEROY MERLIN;

Σε μια ύστατη προσπάθεια, να περισώσουμε ότι είναι δυνατόν, εμείς σαν παράταξη, ζητήσαμε την σύγκληση έκτακτου Δ.Σ στην Αθήνα για να γίνει Συνέλευση – Ενημέρωση των συναδέλφων. Να παρθεί από την βάση του κλάδου απόφαση . Να αποφασίσουν εκείνοι τι θέλουν. Όχι ο Μήτσης,  ο Πρεκετές κι ο Αντωνίου! Ναι! να ανατραπεί η πρόσφατη κατάπτυστη απόφαση της ΟΔΕΕ στην Θεσσαλονίκη. Να στηρίξουμε το ισχύον ΦΕΚ των αμοιβών  και την τοπική αρμοδιότητα (για να μπορεί να λειτουργήσει η δικαιοσύνη και στο μικρότερο χωριό της χώρας). Να περιφρουρήσουμε την αναβάθμιση μας μέσω της αύξησης των τυπικών προσόντων εισόδου (πτυχίο Νομικής) Να πάρουμε πίσω την πρόταση που στάλθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης από την Ε.Γ. της ΟΔΕΕ.

Να αποφασίσουμε να αγωνιστούμε ενωμένοι για την ζωή μας.

Τελικά το Δ.Σ. της Αθήνας αποφάσισε, να υλοποιηθεί η πρότασή μας. Θα γίνει λοιπόν έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 16 Οκτωβρίου στο ΤΙΤΑΝΙΑ με θέματα τις αμοιβές μας, την τοπική αρμοδιότητα και τις προϋποθέσεις εισόδου στο επάγγελμα.

Είναι φοβερή η πρόταση που κατατέθηκε στο Υπουργείο από τους ταγούς του κλάδου μας. Ακριβώς ίδια με την πρόταση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.  Μόνο που οι τράπεζες λένε 35 € μέχρι τα 15 χιλιόμετρα :

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ                                                         ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ                                               ΑΠΟΒΟΛΗ κλπ

0 -10 χιλιόμετρα 35 €                                  συνολική αμοιβή 675 €                                  συνολική αμοιβή 350  €

11-30                     55

31-60                     75

61 και άνω            98

Τι θα γίνει με τις μαζικές επιδόσεις των τραπεζών και των εισπρακτικών; Πως θα αλλάξει η τιμολόγηση στις τράπεζες; Τι θα γίνει με την μειοδοσία στις νέες ενιαίες τετραζωνικές αμοιβές;

Οι δήθεν ασφαλιστικές δικλείδες της υποχρεωτικής αναγραφής της τιμής στις επιδόσεις και η τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων, προτάσεις που κατατέθηκαν με το ίδιο έγγραφο,  όχι μόνο δεν είναι πανάκια κατά της μειοδοσίας, αλλά αντίθετα την νομιμοποιούν, προσδίδοντας της μια επίπλαστη νομιμότητα.

Δεν μπορούν να ελέγχονται 2.000.000 εκθέσεις επιδόσεων τον χρόνο με κανένα τρόπο. Το “έργο” ηλεκτρονικά βιβλία προϋποθέτει τεράστιο οικονομικό κόστος,  αλλά και μεγάλο χρονικό διάστημα υλοποίησης. Μην ξεχνάμε ότι το 35% περίπου των δικαστικών επιμελητών της χώρας δεν έχουν καν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Μόλις το 40% έκανε αίτηση για απόκτηση ηλεκτρονικής υπογραφής.

Να τονίσω, ότι στην πρόταση που κατατέθηκε, πουθενά δεν αναφέρεται η on line σύνδεση των ηλεκτρονικών βιβλίων με την ΟΔΕΕ, τους Συλλόγους  και την Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων (κάτι που είχε αποφασιστεί στην ολομέλεια της Θεσσαλονίκης).

Ας αναρωτηθεί ο κάθε ένας πόσα δικόγραφα επιδίδει μετά τα 30 χιλιόμετρα και πια η χασούρα του από την πρόταση αυτή. Ας βγάλει τα συμπεράσματά του… αν μπορεί.

Πάντως με την πρόταση που έγινε, η μείωση των αμοιβών μας, σε μέσους όρους είναι της τάξης του 40% .

Ένας τέτοιος  «εξορθολογισμός»  των αμοιβών μας, είναι όπως έχω πει ξανά, η απόλυτη κερδοφορία, των ισχυρών του κλάδου και φυσικά κυρίως του τραπεζικού και όχι μόνο κεφαλαίου, σε βάρους της πλειοψηφίας του κλάδου. “Των καθημερινών δρομέων του δικογράφου”.

Η ξεφτίλα είναι ότι η πρόταση τούτη, δεν απέχει και πολύ από τις χρεώσεις του LEROY MERLIN για την μεταφορά προϊόντων στην Αττική. Μόνο που το  LEROY MERLIN, προνόησε και χρεώνει σύμφωνα με ζώνες που καθορίζει με σοβαρότερο τρόπο. Ως και το τιμολόγιο του LEROY MERLIN χρεώνει και “συνημμένες παλέτες”.

Πέρα όμως από αυτό, θέλω να θέσω ένα …αφελές ερώτημα:

Όταν “διεκδικείς” 35 €  (οροφή)  ποια είναι η δυνατότητα διαπραγμάτευσης σου …αν οι απέναντι σου αρνηθούν; (κάτι που είναι σίγουρο).

Δυστυχώς το  πρόβλημα δεν είναι μονάχα οι αμοιβές και ο τρόπος διαπραγμάτευσης τους.  Ούτε μονάχα η παράταση για 2-3 χρόνια της εισόδου στον κλάδο με τα παλιά τυπικά προσόντα και όχι μόνο από την Νομική (κάτι που εντελώς λαϊκίστικα – ψηφοθηρικά και κατά της κλαδικής αναβάθμισης προτείνει ο Μήτσης για να κρατηθεί στο συνδικαλιστικό μας στερέωμα, εκτιμώντας πως οι συνάδελφοι που έχουν παιδιά ασκούμενους θα τον στηρίξουν).

Το κυρίαρχο πρόβλημα του κλάδου σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, το επόμενο διάστημα θα είναι η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΧΡΕΩΝ. Συνδυαστικά με την “απελευθέρωση” των δικαστικών επιμελητών, στο μεγάλο κεφάλαιο, με την δημιουργία πολυκλαδικών νομικοοικονομικών εταιρειών, με την συμμετοχή σε αυτές και κεφαλαιοκρατών. Αλλά και την κατάργηση της τοπικής αρμοδιότητας, αφού έτσι θα εξυπηρετείται καλύτερα, γρηγορότερα και με μεγαλύτερο κέρδος) ο οικονομικός σκοπός του κεφαλαίου σε πανεθνική βάση.

Με δυο λόγια αυτό σημαίνει, “δικό τους το χρήμα, δικά τους και τα εργαλεία είσπραξής του”.

Οι πιέσεις της Τρόϊκα, των τραπεζικών ιδρυμάτων και άλλων ισχυρών παικτών, οι πρόσφατες τροποποιήσεις του Κ.Πολ.Δ. ξεκάθαρα αποδείχνουν του λόγου το αληθές. Μια μικρή περιοδολόγηση στην διαχρονική ιστορία των πιέσεων για την τροποποίηση του Κ.Πολ. Δ. προς όφελος του κεφαλαίου, αρκεί για να βγουν  συμπεράσματα.

Οι πιέσεις όμως του κεφαλαίου, δεν ασκούνται μόνο στο προτεκτοράτο  Ελλάδα με την υποτελή του κυβέρνηση.

Ασκούνται και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Στην Γαλλία  για παράδειγμα οι συνάδελφοι από την περασμένη Δευτέρα  ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΝ. Η Γαλλική κυβέρνηση, (κόντρα θεωρητικά στις αποφάσεις της Ε.Ε.) προσπαθεί να τους απελευθερώσει. Να καταργήσει την τοπική τους αρμοδιότητα. Να μπορούν στις εταιρείες Δικαστικών Επιμελητών να συμμετέχουν και ετεροεπαγγελματίες. Η ΑΠΕΡΓΙΑ τους ανεστάλει, όταν ο Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, τους υποσχέθηκε αρχικά και μόνο σε αυτή την φάση  το μονοπώλιο των επιδόσεων, (δηλαδή παίζει να θεσμοθετήσουν μελλοντικά και τις ιδιωτικές επιδόσεις στην Γαλλία), αλλά και  έδωσε μια παράταση στην Γαλλική Ομοσπονδία δικαστικών επιμελητών για να εκφράσει έγγραφα τις απόψεις της. Όμως οι κυβερνητικές αποφάσεις έχουν παρθεί. Η τοπική αρμοδιότητα θα καταργηθεί και την θέση της θα πάρει η περιφερειακή ή η Εθνική. Ποιος ξέρει και τι άλλο θα αλλάξει…

Αν γίνουν τέτοιες επαγγελματικές αλλαγές – “μεταρρυθμίσεις” στη Γαλλία…της Διεθνούς Ένωσης Δικαστικών Επιμελητών, με την τόση δήθεν δύναμη και παρέμβαση στο Συμβούλιο της Ευρώπης, φανταστείτε  τι θα γίνει στην υποτελή  Ελλάδα, με την φοβισμένη ΟΔΕΕ και την ανύπαρκτη αγωνιστική διάθεση.

Μήπως να ξεκινήσουμε ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (με διάφορες μορφές) μπας και περισώσουμε τουλάχιστον την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας. Αρχής γενομένης με την ανατροπή της απόφασης της ΟΔΕΕ μέσω της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου της Αθήνας στις 16 Οκτώβρη.

Ας είμαστε όλοι εκεί!  Ας παρακολουθήσουμε τις εργασίες μέχρι το τέλος. Ας δείξουμε …έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή …έστω με σχετική καθυστέρηση ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ και ΕΝΟΤΗΤΑ στην δράση.

Μην αφήσουμε την ευκαιρία της συμμετοχής στην λήψη απόφασης για την δουλειά μας, την ζωή μας να χαθεί.

6 σχόλια για το “Δικαστικοί Επιμελητές ή LEROY MERLIN;”

  1. ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

    Μια απλή σκέψη – πρόταση.
    Η τρόικα ζήτησε εξορθολογισμό των αμοιβών μας!!!!!
    Η κυβέρνηση και ο Υπουργός μας έπεισαν να το κάνουμε!!!!!
    Πριν λοιπόν τους προτείνουμε οτιδήποτε άλλο, δεν σκέφθηκε κανείς από τους φωστήρες της συνέλευσης της Θεσσαλονίκης να πει στον Υπουργό, καταργήστε πρώτα κ. Υπουργέ τον ΦΠΑ στις αμοιβές μας (απαράδεκτο να επιβαρύνεται ο οφειλέτης που προσπαθεί να αποπληρώσει και με φπα 23%)και αν χρειαστεί θα κάνουμε και εμείς ύστερα τον “εξορθολογισμο”.
    Η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών έχει κάθε λόγο να υποστηρίξει κάτι τέτοιο.

  2. ΞΕΝΗ+ΒΑΣ.+ΚΕΣΙΝΗ έγραψε:

    Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 16 Οκτωβρίου στο ΤΙΤΑΝΙΑ.
    Επιτακτικό μας καθήκον η συμμετοχή μας στην επίκαιρη συνέλευση για λήψη αποφάσεων για τη δουλειά μας και φυσικά για την ζωή μας.
    Δράττομαι της ευκαιρίας και θέτω μερικά ερρωτήματα:
    Συναινούμε ή ΟΧΙ στην οικειοθελή κατάργηση των ισχυόντων αμοιβών μας και του ισχύοντος ΦΕΚ.;
    Είναι αλήθεια ότι οι αμοιβές του Έλληνα Δικαστικού Επιμελητή είναι από τις χαμηλότερες στην Ε.Ε;
    Συναινούμε ή ΟΧΙ στην πρόταση των τραπεζών για ενιαία σε ζώνες τιμή;
    Συναινούμε ή ΟΧΙ στη συμφωνία ανάμεσα στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μας και την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;
    Συμπίπτει ή ΟΧΙ η πρόταση που κατατέθηκε στο Υπουργείο από την ΟΔΕΕ με την πρόταση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
    Τι προτείνουν οι τράπεζες;
    Προτείνουν ΜΟΝΟ τις 4 ζώνες των 35-55-75-95 €;.
    Προτείνουν ή ΟΧΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ανάμεσα στην τράπεζα και την μεγαλοεπιχειρηματία- καρχαρία δικαστικό επιμελητή αν ή ύλη που του δίνουν είναι πάνω από 5.000 δικόγραφα, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ Α’ ΖΩΝΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ κατά 20% ΔΗΛΑΔΗ 28 €! ΠΑΝΤΟΥ!
    Ποιός αναλαμβάνει μαζικές επιδόσεις των τραπεζών και εισπρακτικών;
    Χωρά αμφιβολία ότι “ΌΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ” θα πηγαίνουν ΜΟΝΟ στην βαθιά τσέπη των ισχυρά διαπλεκόμενων “παρανομόπουλων”, για όσο διάστημα εκείνοι βρίσκουν “δούλους” να τους παράγουν υπεραξία;
    Θα είναι δυνατόν, να επιβιώσει ένας δικαστικός επιμελητής, αν δε γίνει υποαμειβόμενος υπάλληλος κάποιου μεγαλοκαρχαρία;
    ΠOIO NOMIKO TMHMA ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΥΛΗ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ;
    ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ 95 € ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 28 €;
    ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ; ΕΜΕΙΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΖΗΜΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ ; ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ;
    Επιθυμούμε ή ΟΧΙ να καταργηθεί η τοπική μας αρμοδιότητα;
    Σκέφτονται ή ΟΧΙ οι συνδικαλισταράδες μας, τι θ’ απογίνουν οι συνάδελφοι της Κορίνθου, της Θήβας, της Νάουσας, της Βέροιας κ.λ.π.;
    Οφελούνται οι μεγαλοεταιρείες Δικαστικών Επιμελητών αν η τοπική αρμοδιότητα καταργηθεί και τη θέση της πάρει η περιφερειακή ή η Εθνική;
    Θα είναι δυνατόν, να επιβιώσει ένας δικαστικός επιμελητής της επαρχίας, αν δε γίνει υπάλληλος κάποιου μεγαλοκαρχαρία;
    Σε ποιό ΕΓΓΡΑΦΟ ερώτημα της ΤΡΟΙΚΑ και των των τραπεζών απάντησε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΔΕΕ;
    Πωλούνται ή όχι τα “κόκκινα δάνεια” σε ισχυρά funds;
    Μήπως τα funds που αγοράζουν “τα κόκκινα δάνεια” απαιτούν τις ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ του Κ.Πολ.Δ. που καταστρέφουν εμάς, τη νομική προστασία του πολίτη και του οφειλέτη;
    ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ;
    Η πλειοψηφία των συναδέλφων εμπιστεύεται ή ΟΧΙ την διαπραγματευτική ικανότητα και εντιμότητα της συνδικαλιστικής μας “πλειοψηφίας”;
    Η πλειοψηφία των συναδέλφων πιθανολογεί ή ΟΧΙ ότι η πρόταση παράτασης για 2-3 χρόνια της εισόδου στον κλάδο με τα παλιά τυπικά προσόντα είναι ψηφοθηρική, αντισυνταγματική και ανενδοίαστα επαίσχυντη;
    Πιθανογείται, λοιπόν, εύλογα ή παράλογα, η ανεπάρκεια, η εκ προθέσως πρόκληση βλάβης στον κλάδο μας, η νομιμοποίση «συγκαλυμμένης δραστηριότητας» που συμβαίνει στην «παραοικονομία», η υποτακτική ή ιδιοτελής συνέναιση με τους δουλεμπόρους (human trafficing) των δικαστικών επιμελητών, της “πλειοψηφίας” της συνδικαλιστικής μας ηγεσίας;
    Θα γίνουμε θύματα ύπουλης συνδικαλιστικής απάτης ή θ’ αγωνιστούμε για την ανατροπή της απόφασης της ΟΔΕΕ μέσω της συμμετοχής μας στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου της Αθήνας στις 16 Οκτώβρη;
    Ας αποφασίσουμε να αγωνιστούμε ενωμένοι για την ζωή μας.
    Η μάχη αυτή μπορεί και πρέπει να είναι νικηφόρα!
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
    ΞΕΝΗ ΚΕΣΙΝΗ

  3. ΞΕΝΗ+ΒΑΣ.+ΚΕΣΙΝΗ έγραψε:

    25-09-2014, ώρα 16:00. Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, ούτε κουβέντα για την έκτακτη γενική συνέλευση στις 16 Οκτωβρίου 2014.
    Πρώτο θέμα έχει: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ!
    Αφού αποφασίστηκε η έκτακτη γενική συνέλευση, πότε θα μας ενημερώσει ο σύλλογος;
    Μήπως η ιστοσελίδα, τα μηνύματα στα κινητά και στα mail μας δεν τον εξυπηρετούν πια;
    Όσο λιγότερη ενημέρωση τόσο μικρότερη προσέλευση.
    Μήπως η “πλειοψηφία” του ΔΣ του συλλόγου μας,εξυπηρετείται από την αποχή μας στη συνέλευση;
    Ή μήπως η “πλειοψηφία” του ΔΣ του συλλόγου μας, θεωρεί ότι η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ είναι ήσσονος σημασίας από τη συγχώνευση των κτηματικών υπηρεσιών;
    Για τις ερωτήσεις:Ξένη

  4. ΞΕΝΗ ΒΑΣ. ΚΕΣΙΝΗ έγραψε:

    26-09-2014, ώρα 16:00. Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, καμία ενημέρωση για την έκτακτη γενική συνέλευση! Αλλά η “πλειοψηφία του Δ.Σ. προσκαλεί τους δικαστικούς επιμελητές στο ΤΙΤΑΝΙΑ για την ανακοίνωση της καινούριας παράταξης του Μήτση. Έμαθα ότι τα έξοδα της εκδήλωσης είναι ευγενική χορηγία “Παρανομόπουλου”. Ευγενική χορηγία μου η ιδέα για την επωνυμία της καινούριας παρατάξης: “ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” ή “ΨΩΜΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ Μ___Η ΒΑΣΙΛΙΑ” ή “ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΠΟΥΛΩΝ” ή “ΜΑΥΡΗ ΑΥΓΗ” ή “ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ”.

Άσε ένα σχόλιο