Απρ 27 2015

Ο πραματευτής…κουβαρίστρες, βελονάκια….

ΚουβαρΑποτέλεσμα εικόνας για πραματευτηςίστρες, βελονάκια, ψιλολόγια ένα σωρό…. τον πλανόδιο θα κάνω μήπως και σε ξαναβρώ.” τραγουδούσε ο αρχάγγελος Νίκος Ξυλούρης.

Το ίδιο φαίνεται, αλλά τούτη τη φορά στην πράξη μιμούμενοι το  τραγούδι προσπαθούν να κάνουν οι διασπασμένοι πλέον πρώην ¨σύντροφοι” ΠΡΟΣΥΔΕ και ΣΥΜΜΑΧΙΑ“.

Είναι γελοία (σας ρωτάμε) ή όχι …η σπουδή που δείχνουν τελευταία “οι δύο αντίπαλοι από την ίδια σάρκα”  που όμως εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα, για την ενημέρωσή μας. Κάθε 5΄ καταφτάνει και από ένα μήνυμα. Εναλλάξ, ένα από τον Σύλλογο  (ο πρόεδρος Μήτσης), ένα από την Ομοσπονδία (ο πρόεδρος Πρεκετές) κ.ο.κ.

Σκεφτόμαστε…και αφελώς ρωτάμε, γιατί άραγε  δεν συνέβαινε το ίδιο και πριν 2 χρόνια ή έστω πέρυσι που οι αρχαιρεσίες απείχαν τουλάχιστον 2 χρόνια; Γιατί άραγε δεν  συνέβαινε το ίδιο τότε που η ΠΡΟΣΥΔΕ ήταν ενιαία; Προς τι αυτός ο ξαφνικός ενημερωτικός έρωτας; 

Το τραγούδι του “αρχάγγελου” απαντά σ’ αυτά τα ερωτήματα:“τον πλανόδιο θα κάνω μήπως και σε ξαναβρώ”!

Φυσικά κάνουν ακόμη και τον πραματευτή της ενημέρωσης, τα νυν διασπασμένα γραφειοκρατικά σχήματα. Προσπαθούν να  απευθυνθούν ξανά στους πρώην ψηφοφόρους τους (και … να τους ξαναβρούν).  Όμως πλέον τους έχουν πάρει  χαμπάρι. Μαζί τους μένουν μόνο όσοι έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Επιτέλους οι συνάδελφοι τους γυρνούν την πλάτη (από 60 νοματαίοι πήγαν στην εκδήλωση της κάθε παράταξης ” ΠΡΟΣΥΔΕ και ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ“, κι αυτοί με σωρεία τηλεφωνημάτων και πιέσεων ) … Όχι δεν απαξιώνουμε τον αριθμό των παρευρισκομένων...εμείς ίσως μαζεύαμε λιγότερους, αλλά εμείς έχουμε άλλη αντίληψη για τις μαζώξεις! Δεν εξαρτούμε την επιτυχία των στόχων μας από φιέστες.

Γι αυτούς όμως, τέτοια συμμετοχή είναι πραγματική ΗΤΤΑ. Να τους έχει ψηφίσει πριν 2 χρόνια το 65% των συναδέλφων και σήμερα (παρά την ενημέρωση που μας κάνουν) να μαζεύουν μόνο την “χαμάδα”;

Γιαυτό δακρύζουν και αλληλοκατηγορούνται επειδή επέλεξαν την ίδια ημέρα για το “πανηγυράκι τους”.

Επιτέλους όμως, έστω και μετά από 20 χρόνια, οι συνάδελφοι τους πήραν χαμπάρι και άρχισαν να στέκονται στο ύψος τους. Κλείνουν τα αυτιά στις σειρήνες της λάσπης και της διαστρέβλωσης.  Ενημερώνονται  για τις απόψεις μας από την ιστοσελίδα μας www.kokkinigrammi.gr.

Ακολουθούν την συνδικαλιστική λογική της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ των αγώνων, της ΕΛΠΙΔΑΣ,  της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!

Ακολουθούν το μονοπάτι που θα τους βγάλει στη λεωφόρο!

Ας τους να χτυπιούνται “οι πραματευτάδες” …είναι γνωστός ο ένοχος…και πιο γνωστή η αιτία!

Καλή ψαριά παιδιά… όμως προσέξτε τα δίχτυα  σας….είναι τρύπια και δυστυχώς για σας, όσο και να προσπαθείτε δεν μπαλώνονται!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Άσε ένα σχόλιο