Ιούν 19 2015

Πάμε για άλλα!

Επιτυχής  και αρκετά μαζική, ήταν η χθεσινή συγκέντρωση ενημέρωσης της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στα γραφεία της ΟΔΕΕ. Αναπτύχθηκε ένας σοβαρός διάλογος και ιεραρχήθηκαν τα αιτήματα της περιόδου.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις απόψεις τους και δεν ήταν λίγοι!

Φυσικά περιμέναμε να έρθουν πολύ περισσότεροι μετά τις ραγδαίες εξελίξεις κυρίως για να ενημερωθούν, επειδή στις Γ.Σ. δεν υπάρχει χρόνος για διάλογο. Αλλά και για να στηρίξουν την προσπάθεια μας. Να μας δώσουν κουράγιο και ενέργεια να συνεχίσουμε.

Κρίνοντας από την προσέλευση, αναγνωρίζουμε ότι δεν πιάσαμε τον στόχο μας. Δεν καταφέραμε να οργανώσουμε αυτό που θέλαμε. Δηλαδή μια πλατιά συγκέντρωση με εκατοντάδες συναδέλφους και αγωνιστική ετοιμότητα.

Καταλαβαίνουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Είναι πολύ δύσκολο στην περίοδο που βιώνουμε σήμερα, να πείσεις κάποιον να χαλαλίσει  απλόχερα και συνειδητά τις στιγμές του, όταν ήδη έχει χάσει την ελπίδα του στους πάντες. Ακόμη χειρότερα όταν είναι παρασυρμένος από συμφέροντα, λαϊκισμούς και ίσως ιδιοτέλεια. Ειδικά αν δεν τον πιέσεις με χίλιους τρόπους.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πολύ καλά την απογοήτευση των συναδέλφων για τις συνδικαλιστικές παρατάξεις. Όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι ή καλύτερα εμείς είμαστε διαφορετικοί. Όσο πιο γρήγορα το πάρουν  χαμπάρι οι συνάδελφοι τόσο το καλύτερο γι αυτούς!

Καταλαβαίνουμε την αδυναμία κάποιων να βρουν ελεύθερο χρόνο. Καταλαβαίνουμε ακόμη και τον φόβο ορισμένων…να παραβρεθούν σε συγκέντρωσή μας…”κανένα μάτι μην τους δει”!

Αυτά ίσως δεν συνεκτιμήσαμε και “…ονειρευτήκαμε την έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα”.

Μπορεί και να είμαστε αιθεροβάμονες που πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων δεν αδιαφορεί  για το μέλλον της.

Πάντως  αν ισχύει κάτι τέτοιο…σας λέμε :Όταν θα πάρετε χαμπάρι τι συμβαίνει θα είναι ήδη πολύ αργά.

…καλή αντάμωση στην Γ.Σ. το Σάββατο 27-6-2015  στις 10 π.μ. στο ΤΙΤΑΝΙΑ

Είμαστε εδώ! Στην πρώτη γραμμή και πάμε για άλλα!

     ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Άσε ένα σχόλιο