Ιούλ 24 2015

Όσοι παλεύουν για το δίκιο δεν πρέπει να απογοητεύονται…!

Αποτέλεσμα εικόνας για πίκρατου Γιάννη Χαλκιαδάκη

Θα τα γράψω όπως μου έρχονται! Είναι αλήθεια…αισθάνομαι πολύ κουρασμένος απογοητευμένος και συνάμα αποδυναμωμένος. Από όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο. Συνδικαλιστικά, πολιτικά κ.λ.π. Πολλές φορές νοιώθω και μια θεωρητική εξάντληση. Δεν έχω κουράγιο να ανοίξω ή να χωθώ σε μια κουβέντα. Βαριέμαι να ζορίζομαι να πείσω για το αυτονόητο.  Μερικές φορές μου φαίνονται όλα …τόσο μάταια. Όπως τώρα.

Μου είναι πολύ δύσκολο να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Θέλω να βρίσω! Να βρίσω την κυβέρνηση, τον Τσίπρα, τον Λαφαζάνη, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, τον Κουτσούμπα, το ΚΚΕ, την Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ, την Ν.Δ και το ΠΟΤΑΜΙ του οικονομημένου κονδυλοφόρου, και πολλούς ακόμη. Θέλω να τα ρίξω στον Πρεκετέ, στον Μήτση, στον Κανέλλο, στον Κριάρη, στον Ζαχάκο. Αλλά και σε όλους όσοι με ρωτούν μέσα στην απέραντη ηληθιότητά τους “τι κάνατε;”. Λες και δεν ξέρουν ποιες παρατάξεις διοικούν τον κλάδο μας. Λες και οι ίδιοι συμμετέχουν στην ζωή του συλλόγου τους, λες και πειθαρχούν στις όποιες αποφάσεις του.

Θέλω να φτύσω …”τα καλά και συμφέροντα” κάποιων συναδέλφων, που ενώ δεν μας στήριξαν ποτέ … έχουν απαίτηση να τους στηρίζουμε. Και μας την λένε κι από πάνω επειδή  δεν προσπαθούμε λέει να υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας …που όμως εκείνοι  δεν στηρίζουν. Ειδικά τον ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ την μόνη πραγματική αντικαπιταλιστική κλαδική λύση, που δίνει διέξοδο.

Τους απαντώ: αν δεν πετάξουν στα σκουπίδια τον μικροαστισμό τους, δεν πρόκειται να δουν άσπρη μέρα! Αν δεν μπουν στην λογική της συνεργασίας και περιμένουν να γίνουν “Ντινόπουλοι ή Πανόπουλοι” θα πεθάνουν επαγγελματικά.

Δεν θα παρακαλέσω άλλο για την σωτηρία τους. Όποιος δεν καταλαβαίνει… ποτέ μην καταλάβει. Δεν πρόκειται να πω σε κανέναν αυτό που θέλει για να του κάνω το χατήρι. Δεν με λένε Μήτση ούτε Κανέλλο και δεν είμαι με όλους! Και μαγκιά μου. “Σε όποιον αρέσω… για τους άλλους δεν θα μπορέσω”!

Τα έχω με όλους εκείνους που κάνουν τους αγωνιστές αλλά την κρίσιμη ώρα βρίσκονται πάντα στα μετόπισθεν …επειδή δεν συμφωνούν τάχα στο διεκδικητικό πλαίσιο. Όλους όσοι ισχυρίζονται ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Αλλά και εκείνους που με σκοπό να με περιχαρακώσουν, να με αποδυναμώσουν λένε πως η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ως προς το τελευταίο ίσως χρειάζεται να ξεκαθαρίσω κάτι. Έχω ιδεολογικούς δεσμούς με το ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση.  Η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε μετά την διάσπαση του ΚΚΕ το 1989 όταν ο Φλωράκης συγκυβέρνησε με τον Τζανετάκη εξευτελίζοντας πλήρως την πολιτική του ΚΚΕ  και προδίδοντας για μια ακόμη φορά τον κόσμο της εργασίας και τους Κομμουνιστές της Ελλάδας αποδείχνοντας τον οπορτουνισμό του. Έκανε δηλαδή τότε το ΚΚΕ ότι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα (συγκυβέρνηση με την Ν.Δ, αλλά και σχεδόν όλο το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης) Αυτό αποδεικνύει ότι οι ηγεσίες και των δύο κομμάτων της κοινοβουλευτικής υποταγμένης αριστεράς έχουν την ίδια πολιτική. Ας λένε εκεί στο ΚΚΕ ότι θέλουν. …Αυτή λοιπόν η οργάνωση (ΝΑΡ) είναι συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είμαι περήφανος για την συμμετοχή μου στο εγχείρημα της επαναστατικής συγκρότησης της εκτός των τειχών αντικαπιταλιστικής αριστεράς.  Είναι η μοναδική πραγματική ελπίδα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, της φτωχής αγροτιάς.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι επικεφαλής της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ εκείνη είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στο χώρο των δικαστικών επιμελητών δραστηριοποιείται αυτοτελώς οργάνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.  Αλλά και του ΝΑΡ .Εκεί όπου μπορεί κάνει τις παρεμβάσεις της.

Όμως η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι μια μαζική αριστερή πολιτικο συνδικαλιστική παράταξη που έχει μέλη της δικαστικούς επιμελητές από όλο το φάσμα της πολιτικής. Συναδέλφους που ψηφίζουν Τροτσκιστές, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΑΡΧΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ, ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ, ΣΥΡΙΖΑ,  ΚΚΕ (μ-λ), ΚΚΕ, ανένταχτους αριστερούς, πρώην ΠΑΣΟΚΟΥΣ ακόμη και ψηφοφόρους της Ν.Δ. Μόνο με τους ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ δεν συνδιαλεγόμαστε.

Όλοι όσοι συμφωνούν με τις συνδικαλιστικές μας θέσεις μας στηρίζουν. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι αυτοί ΑΝΤΑΡΣΥΑ μακάρι να ήταν.  Φαντάζεστε  επαναστάτες πάνω από το 40 % του κλάδου των δικαστικών επιμελητών. Γιατί πλέον η επιρροή των απόψεών μας ξεπερνά κατά πολύ το αναφερόμενο ποσοστό. Θα τα λύναμε μονομιάς όλα μας τα προβλήματα, μόνο και μόνο από την συμμετοχή στους αγώνες.

Βρισκόμαστε στην  άκρη του γκρεμού. Η  κυβέρνηση που πρόδωσε το Ελληνικό Λαό ψήφισε το σχέδιο Χαμηλοθώρη. Ο.Κ.Πολ.Δ από 1-1-2016 μας καταστρέφει επαγγελματικά. Όπως και όλους τους πολίτες. Σε 2-3 μήνες το “επάγγελμα” θα είναι παρελθόν. Ένα νέο σώμα ” τραπεζικών τραμπούκων – γενίτσαρων” θα συγκροτηθεί. Δεν έχω αυταπάτες ότι δεν θα υπάρξει συνωστισμός  από συναδέλφους για την επιβίωσή τους …ακόμη και ως ” τραπεζικοί τραμπούκοι – γενίτσαροι”. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους δικαστικούς επιμελητές εκείνους που και σήμερα μειοδοτούν στις τράπεζες και τις εισπρακτικές, στηρίζοντας παρατάξεις όπως η ΠΡΟΣΥΔΕ -ΣΥΜΜΑΧΙΑ για να έχουν πόρτες ανοιχτές (;!).

Από την μεριά μου ένα έχω να πω. Παρότι είμαι αρκετά εκνευρισμένος από την απαράδεκτη κατά την άποψή μου πολιτική (πάνω από το 50% ψήφισε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα) και συνδικαλιστική (σχεδόν 50% στηρίζουν ακόμη τις γραφειοκρατικές παρατάξεις) στάση της πλειοψηφίας των συναδέλφων, παρότι διαπιστώνω ότι οι αξιόλογοι συνάδελφοι είναι μειοψηφία, δηλώνω ότι θα σταθούμε στο μετερίζι του αγώνα μαζί με εκείνους που χρόνια μας στηρίζουν και πιστεύουν πως η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ δεν θα τους πουλήσει. Γιατί δεν θα τους πουλήσει!

Λοιπόν …αν τελικά η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ ΙΙ υλοποιηθεί, που θα υλοποιηθεί λίαν συντόμως, αν μας ανοίξουν το επάγγελμα,   αν απελευθερώσουν αμοιβές και τοπική αρμοδιότητα όλα για την εξυπηρέτηση του κεφαλαίου… τότε, η αγωνιστική αντίδραση με ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,  με παράλληλη  από όλους παράδοση σφραγίδων -βιβλίων -ταυτοτήτων  στους συλλόγους είναι αναγκαία. Με σύνθημα ας ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ. Καμιά άδεια, και σε κανένα. Κι ας τολμήσει κάποιος να κάνει τότε επίδοση.

Σιγά μην μπούμε τότε στην λογική του δικαιώματος στην εργασία του “απεργοσπάστη”.

Οι παραιτήσεις όλων των συνδικαλιστών από τα κλαδικά όργανα στον Υπουργό Δικαιοσύνης με παράλληλη κατάληψη του Υπουργείου είναι η μοναδική δυνατότητα αντίδρασης…αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως δημόσιοι λειτουργοί που στοχεύουμε στην διατήρηση των δικαιωμάτων των πολιτών και όχι των τραπεζικών συμφερόντων.

Μην έχει κανένας αυταπάτες πλέον, για το που μπορεί να φτάσει η πουλημένη κυβέρνηση με τον σάπιο κορμό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο νέος Κ. Πολ.Δ. που ψήφισαν  καταλύει 250 χρόνια δικαιικού πολιτισμού και μετατρέπει ουσιαστικά το δικαστήριο από μέσο απονομής δικαιοσύνης, σε μέσο καταπίεσης του πολίτη. Ταξική φυσικά ήταν πάντα η δικαιοσύνη, αλλά τώρα επισημοποιείται η ταξικότητα και τοξικότητα της . Ο πολίτης με τον νέο Κ. Πολ.Δ. είναι πια τελείως απροστάτευτος. Προστατεύονται μονάχα οι τραπεζίτες, τα ξένα και ντόπια επενδυτικά funds  και όσοι έχουν  πολύ χρήμα.

Ο  Κ. Πολ.Δ. φτιάχθηκε αποκλειστικά και μόνο για να λεηλατηθεί η μικρομεσαία περιουσία των πολιτών για οφειλές στις τράπεζες, στην εφορία, στα ασφαλιστικά ταμεία, χωρίς να μπορούν να αμυνθούν, χωρίς καν να λαβαίνουν γνώση για τις διαδικασίες του πλειστηριασμού αφού θα γίνονται σχεδόν  “ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί” για να μπορεί να τελεσιδικεί η αρπαγή του ακινήτου τους μέσα σε λίγους μήνες. Για να καταργηθούν οι μάρτυρες, να θεσμοθετηθούν δηλαδή  οι “βουβές” δίκες, και διαδικασίες εξπρές σε βάρος των οφειλετών. Για να καταργηθούν τα δικαιώματα του Δημοσίου, των ταμείων και των εργαζομένων αφού θα προηγούνται στην κατάταξη του εκπλειστηριάσματος οι τράπεζες!  Ο “πτωχός” δηλαδή εργοδότης πρώτα θα ξεπληρώνει την οφειλή του στις τράπεζες και μετά …αν μείνει κάτι θα πληρώνονται οι απολυμένοι εργαζόμενοι. (Αυτό κι αν είναι αριστερό μέτρο).

Το σχέδιο του Κ. Πολ.Δ.που ψήφισαν στην βουλή οι κατάπτυστοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, το είχαν επεξεργάστηκαν νομικοί σύμβουλοι τραπεζών και επενδυτών ακινήτων, καθώς και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Πρόκειται για το νομικό πλαίσιο που χρειάζονται τα αρπακτικά για το πάρτυ εναντίον της μικρομεσαίας ιδιοκτησίας στην Ελλάδα. Με την επιβολή του, τα περιουσιακά στοιχεία τουλάχιστον του 80% των Ελλήνων πολιτών θα αλλάξουν χέρια και θα συγκεντρωθούν σε “φορείς αξιοποίησης”ακινήτων. Νοικάρηδες στα ίδια τους τα σπίτια ή άστεγοι.

Με βάση τα παραπάνω να κάνουμε καθαρό στην κοινωνία, ότι ο αγώνας μας δεν αφορά εμάς …αλλά πρωτίστως εκείνη!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ…

ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟ …ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ.

ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ …

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ.

2 σχόλια για το “Όσοι παλεύουν για το δίκιο δεν πρέπει να απογοητεύονται…!”

  1. ΜΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ έγραψε:

    Δεν είσαι ο μόνος που θέλεις να βρίσεις ή ο μόνος που θέλεις να φτύσεις.
    Απλά εσύ, εγώ και μερικοί άλλοι μπορούμε και το λέμε αλλά και να το κάνουμε.
    Τώρα, σε ότι αφορά σ’αυτό που αναφέρεις ως ”τα καλά και συμφέροντα” κάποιων συναδέλφων, που ενώ δεν στήριξαν ποτέ καμμία προσπάθεια, έχουν απαίτηση να τους στηρίζουν αυτοί που μπαίνουν μπροστά, αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο. Αυτοί πάντα τρεμουλιάριδες, κάθονται στα μετόπισθεν και κοιτάζουν την τσεπούλα τους, το σπιτάκι τους, τη γυναικούλα τους, τα παιδάκια τους, το βόλεμά τους, πίσω από όποιον ανίκανο και βλάκα βρουν κάθε τριετία, για να τον κάνουν “αρχηγό” με το αζημίωτο. Χρόνια αυτή η κολώνια.
    Για κάθε τι που τους θίγει την κονόμα τους, τα βάζουν με αυτούς που τους λένε να τα βάλουν και πάντα με αυτούς που φωνάζουν αλλά δεν είναι διαπλεκόμενοι. Γιατί αυτοί που δεν φωνάζουν συναινούν πάντα με την ηλίθια μαεστρία και την βλάχικη γραβάτα τους σε κάθε είδους διαπλοκή. Και ξέρουν με ποιό τρόπο θα στρέψουν τους βλάκες που τους ψήφισαν, εναντίον αυτών που φωνάζουν και αγωνίζονται, ώστε να τους βγάλουν από τη μέση.
    Έτσι γίνεται και με σένα φίλε Χαλκιαδάκη. Χτυπιέσαι για τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, αλλά και για το χρώμα ή το πολιτικό σου πιστεύω.
    Χτυπιούνται φυσικά και αυτοί που συμφωνούν σε πολλά μαζί σου ή εκφράζουν την άποψή τους μέσα από την ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Φυσικά οι θέσεις και οι απόψεις αυτές, απέχουν χιλιόμετρα από τα σκ@τ@ που πρεσβεύουν μερικά χαμίνια του κλάδου.
    Φυσικά όποιος ισχυρίζεται ότι το χρώμα της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ή το χρώμα το δικό σου, παίζει παραπάνω από τα συμφέροντα του κλάδου, μάλλον νυχτώσανε χωρίς φεγγάρι. Τουλάχιστον σε ότι με αφορά και όσοι δεν το ξέρουν ας το μάθουν (αν και πολλοί το ξέρουν), πολιτικά εμείς οι δύο απέχουμε έτη φωτός. Άλλωστε αρκετοί ξέρουν ότι είμαι “παιδί” του Λίτσιου και καμαρώνω γι’αυτό.
    Όμως ποτέ τόσα χρόνια φίλε Γιάννη δεν βάλαμε αυτά τα γελοία μπροστά, αλλά την πραγματική φιλία μας και τη κοινή προσπάθεια για κάτι καλύτερο στον ταλαίπωρο αυτό κλάδο. Πολλοί μας άκουσαν, λίγοι μας κατάλαβαν.
    Σε ότι αφορά τα τελευταία με τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, η αντίδρασή μας σαφώς και πρέπει να είναι κάθετα δυναμική, από όλους, για όλους. Αυτή τη φορά δεν χρειάζονται συζητήσεις και “ζυμώσεις” όπως χρόνια τώρα η λέξη αυτή πιπιλιζόταν στα χείλια μερικών περιφερειακών προέδρων συλλόγων, ώστε να τρενάρουν τα προβλήματα, να τα συγκαλύψουν και τα φτάσουν εδώ που τα έφτασαν. Αυτούς πρέπει να πάρουν οι συνάδελφοι στο “κυνήγι” μαζί με τους “πατεράδες” της Αθήνας.
    Εκτός φυσικά (για να συγχωρεθούν και οι αμαρτίες μερικών) τώρα που είναι τελευταία ώρα, συνέλθουν και αυτοί και μαζί με όλο τον κλάδο αποφασίσουμε έστω και αυτήν την τελευταία και μοναδική λύση που προτείνεις και φυσικά συμφωνώ. Κλείσιμο τα γραφεία όλοι και παραιτήσεις όλων των συνδικαλιστών του Κλάδου.
    Δεν αρκεί μόνο να λένε μερικοί ότι “δεν μπαίνουμε στα σπίτια σαν κοράκια με τους επισπεύδοντες” ή “θα μας τρώνε λάχανο”. Αλλά να κάνουν κάτι γι’αυτό. Να συμμετέχουν, να εμφανισθούν, να βγούν από το καβούκι τους, να αντιδράσουν, να φωνάξουν, να δεχτούν να κλείσουν για λίγο καιρό τα γραφειάκια τους, να κάνουν κάτι, έστω ότι δεν έκαναν μέχρι σήμερα.
    Έτσι τουλάχιστον για τα παντελόνια που φοράμε ρε γαμώτο.
    Πόσο ακόμα ο δικαστικός επιμελητής θα κάθετε στα “τέσσερα”;
    Ας δείξουμε στην Κοινωνία ότι της συμπαραστεκόμαστε και ότι δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς που θέλουν να την καταβαραθρώσουν.
    Ας δείξουμε πρώτα άνθρωποι και ότι μας αξίζει να μας αποκαλούν δημόσιους λειτουργούς.
    Όλοι μαζί και γρήγορα.
    Διανύουμε το τελευταίο στάδιο της ύπαρξής μας σαν άνθρωποι και σαν επαγγελματίες.
    ΜΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ
    ΠΑΤΡΑ

  2. Φενερλης Χρήστος έγραψε:

    Τι κι αν φωνάξαμε ;κι αν θυμώσαμε,;κι αν απειληθήκαμε;τι κι αν είπαμε την αλήθεια ;
    Χρόνια και χρόνια μιλάμε και εξηγούμε με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους στους συναδέλφους ποιά είναι τα λάθη που γίνονται , τον τρόπο να βγούμε απ τα αδιέξοδα !!
    Τους ενημερώνουμε με κάθε πρόσφορο μέσο ! Άλλοτε με σκληρή γλώσσα , άλλοτε με ήπια και πάντα , μα πάντα ,ακούραστα δίπλα τους !
    Γιατί όμως δεν εισακουστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια απο την πλειοψηφία ;
    Γιατί δεν ακολουθεί ο κλάδος τη δική μας πρόταση που με βεβαιότητα δεν θα μας έφτανε σε αυτή την ξεφτίλα που βρισκόμαστε ; Τι φταίει που ο Πρεκετές και ο Μήτσης κερδίζουν στις εκλογές ;
    Τι φταίει που ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτοί οι άνθρωποι με τους παρατρεχάμενους τους μας έφεραν σε κατάσταση πτώχευσης και οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε θέμα επιβίωσης ;(κυριολεκτικά).
    Ειναι πολύ απλό για μένα και όποιος μπορεί ας με διαψεύσει!!
    “Καταφεραν” οι Πρεκετεδομητσαίοι με την διαπλοκή τους με τους όπουλους να ενοχοποιήσουν την μεγαλύτερη μερίδα του κλάδου με αποτέλεσμα οι Οπουλοι να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους απ τη μια κλέβοντας ουσιαστικά τη δουλεια και το ψωμί απο όλους τους δικ. Επιμελητές
    και απο την άλλη οι Πρεκετεδομητσαίοι να εξασφαλίζουν την εκλογή τους αφου έτσι ελέγχουν τους συναδέλφους ! Δίνοντας τους δηλαδη ένα κομμάτι ψωμί ! Οι οποίοι βέβαια υπό το φόβο μη τυχόν χάσουν αυτο το ξεροκόμματο ειναι ικανοί να κάνουν τα πάντα !!!
    Τωρα ομως τι θα γίνει που οι Οπουλοι δεν μπορούν ούτε οι ίδιοι να βρουν δουλεια;
    Τι θα γίνει όταν οσονούπω δεν θα υπάρχει τοπική αρμοδιότητα ;
    Ας ετοιμαστούν λοιπόν οι συνάδελφοι που συνεργάζονται και ειναι μέλη σε εταιρίες των κάθε λογής όπουλων να γίνουν οι εκτελεστές του ελληνικού λαού σε όλη την Ελλαδα προς όφελος των τραπεζών !! Τωρα όχι για ενα κομμάτι ψωμί κάθε μέρα αλλα μια φορα τη βδομάδα !
    Γιατι η ξευτίλα δεν έχει όρια και οι Πρεκετεδομητσαίοι και οι Όπουλοι το ξέρουν πολύ καλά αυτό
    Ετοιμαστείτε λοιπόν για τα χειρότερα !!!

Άσε ένα σχόλιο