Απρ 14 2016

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου (που μπορεί ν’ αποτραπεί)!

της Ξένης Κεσίνη

Αποτέλεσμα εικόνας για εγκλημαΔε μπορούμε να σας αφήσουμε ήσυχους!

Τα πράγματα είναι άσχημα, χειρότερα από άσχημα.

Δεν ξέρω τι να σας πω για το κλαδικό έγκλημα που σχεδιάζεται αυτή τη στιγμή, απ’ άκρη σ’ άκρη, σ’ όλη την Ελλάδα.

Τώρα που η ΣΥΜΜΑΧΙΑ φαίνεται ότι μπορεί να εκλέξει πρόεδρο στην ΟΔΕΕ και οι σύμμαχες με αυτήν δυνάμεις φαίνεται να αποκτούν την πλειοψηφία στην Εκτελεστική της Γραμματεία, το Δ/Σ του συλλόγου της Κρήτης συντάσσει μια επιστολή με μια απεγνωσμένη προσπάθεια της τελευταίας στιγμής, για να αποτραπεί η αυθαιρεσία, στην οποία περιγράφει όσα “πρόκειται να γίνουν” στην Κρήτη, και σχεδιάζονται στην Αθήνα! Δηλαδή ότι επίκειται δημιουργία εταιρειών δικαστικών επιμελητών “τύπου Ντινόπουλου”.

Η ΠΡΟΣΥΔΕ δημοσίευσε  στην ιστοσελίδα της την επιστολή αυτή με τίτλο “Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί”.

Η εξήγηση που δίνω είναι ότι μάλλον πρόκειται για μια ανωμαλία της μνήμης τους.

Προσποιούνται ότι ζουν σε έναν άλλο κόσμο!

Στη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σε χρόνο “deja vu” (δις) αναρωτιόμαστε πως δεν έπεσαν στην αντίληψη των Δ/Σ όλων των συλλόγων της Ελλάδας τα άρθρα της ιστοσελίδα μας που επανειλημμένα -εδώ και χρόνια- καταγγέλλουν τις εταιρείες -γαλέρες του κλάδου και τη συνδικαλιστική αμνηστία που τους παρέχεται επί μακρόν και κατά συρροή από την πλειοψηφία των μελών του Δ/Σ του συλλόγου της Αθήνας με επικεφαλής τον Γ. Μήτση.

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ χρόνια καταγγέλλει ότι συμβαίνουν στην Αθήνα τα όσα περιγράφονται στην επιστολή του συλλόγου του Δ/Σ της Κρήτης, καταγγέλλει ότι η υπάρχουσα συνδικαλιστική ηγεσία του συλλόγου της Αθήνας συνεπικουρεί αφ’ ενός να ακυρώνονται τα στοιχειώδη δικαιώματα των συναδέλφων δικαστικών επιμελητών αφ’ ετέρου νομιμοποιεί την αυθαιρεσία των λίγων σε βάρος των υπολοίπων, δημιουργώντας μ’ αυτόν τον τρόπο καθεστώς σταδιακής μετατροπής του λειτουργήματός μας σε αγοραίο “ελευθέριο” επάγγελμα.

Αυταπάτες πλέον δεν υπάρχουν.

Στην κλαδική μας κοινωνία σήμερα υπάρχει μια διαίρεση πολύ σημαντικότερη από την ταξική: μεταξύ όσων δέχονται αυτό το σύστημα και όσων το απορρίπτουν.

Τώρα, που πρόθεση στήριξης στην υποψηφιότητα Μήτση για πρόεδρο στην ΟΔΕΕ εκδήλωσαν:

Ο αντιπρόσωπος του συλλόγου της Θράκης, οι αντιπρόσωποι της πλειοψηφίας του συλλόγου Θεσσαλονίκης, η αντιπρόσωπος του συλλόγου Ιωαννίνων- Κέρκυρας, οι αντιπρόσωποι του συλλόγου Λάρισας, οι αντιπρόσωποι του συλλόγου Πατρών, ο αντιπρόσωπος του συλλόγου Καλαμάτας, η πλειοψηφία των αντιπροσώπων του συλλόγου της Αθήνας.

Τώρα που οι συνδικαλιστικές συνειδήσεις αλέθονται στην κιμαδομηχανή των τραπεζών και οι συνδικαλιστικές σάρκες κρεμασμένες στα τσιγκέλια των κλαδικών χασάπηδων μοστράρονται προς κατανάλωση έναντι πινακίου φακής.

Τώρα που η Κυρίαρχη ιδεολογία των κλαδικών μας αρχόντων ανά την Ελλάδα ανακηρύσσεται η θρησκεία του χρήματος και η εκμετάλλευση της συνδικαλιστικής τους εξουσίας προς ίδιον όφελος.

Τώρα που η ΣΥΜΜΑΧΙΑ και οι σύμμαχες με αυτήν δυνάμεις ευελπιστούν να κάνουν την ΟΔΕΕ καθεστωτικό κέντρο προπαγάνδας, απ’ όπου ως σύγχρονοι κλαδικοί ιεροκήρυκες θα κατασκευάσουν πανελλαδικά τη “νέα πραγματικότητα- κολαστήριο” των δικαστικών επιμελητών, που πιλοτικά εφάρμοσαν στο σύλλογο της Αθήνας, με την ανοχή ΟΛΩΝ πλην της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.

Ακόμη και τώρα η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ

Υπεύθυνη Συνδικαλιστική Κλαδική Παράταξη καλεί τους πανελλαδικά εκλεγμένους αντιπροσώπους στην ΟΔΕΕ να μη γίνουν τα λαδωμένα εξαρτήματα του μηχανισμού “Μήτση”, να μη θυσιάσουν το κλαδικό συμφέρον στο βωμό του κομφορμισμού, να καταψηφίσουν την υποψηφιότητα “Μήτση” απορρίπτοντας έτσι το σύστημα απαξίωσης του λειτουργήματος του δικαστικού επιμελητή.

Άλλως γίνονται συναυτουργοί στο προαναγγελθέν κλαδικό έγκλημα.

4 σχόλια για το “Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου (που μπορεί ν’ αποτραπεί)!”

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΚΑΖΑΝΗΣ έγραψε:

    Αγαπητή Συνάδελφε,
    Σ΄ευχαριστώ που μέσα από το άρθρο σου, με ενημέρωσες ποιόν θα ψηφίσουν οι αντιπρόσωποι της ομοσπονδίας από τον Σύλλογο των Πατρών. Προφανώς έχεις έρθει σε επικοινωνία μαζί τους και σ’ έχουν διαβεβαιώσει γι΄ αυτό. Αν όχι όμως τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα…

    Συναδελφικά

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΚΑΖΑΝΗΣ
    Νεοεκλεγείς Πρόεδρος Συλλόγου Δ.Ε Πατρών
    και Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία

  2. ΚΕΣΙΝΗ ΞΕΝΗ έγραψε:

    Κε Καζάνη, σας εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία.
    Προφανώς επιβεβαιώνετε τις πληροφορίες μου, άλλως θα τις διαψεύδατε δημόσια.
    Προφανώς διαφεύγει της αντίληψής μου ποιο άλλο πρόβλημα μπορεί να υπάρχει.
    Προφανώς η υποβόσκουσα απειλή είναι μη προσήκουσα των αξιωμάτων σας.
    Προφανώς ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.
    Με δεδομένη την εκλογή σας ως Προέδρου στο Σύλλογο Δ.Ε Πατρών και ως Αντιπροσώπου στην ΟΔΕΕ, δράττομαι της ευκαιρίας να σας ζητήσω να σχολιάσετε και τα επικείμενα άρθρα μου.
    Προφανώς όχι από περιέργεια.
    Με τιμή
    Ξένη Κεσίνη
    Γραμματέας ΡΠΔΕ

    • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΚΑΖΑΝΗΣ έγραψε:

      Κυρία Κεσίνη, ευχαριστώ για τις ευχές σας!
      Προφανώς μου αφαιρείτε το δικαίωμα να μην έχω αποφασίσει ακόμα. Και δεν έχω αποφασίσει διότι πριν αποφασίσω κάλεσα τα μέλη του Δ.Σ να μου πουν την άποψή τους, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με συναδέλφους μου προκειμένου να μου πουν και αυτοί την άποψή τους, συζήτησα και θα ξανασυζητήσω με τον απερχόμενο Πρόεδρο των Πατρών και αντιπρόσωπο στην ομοσπονδία “εκμεταλλευόμενος” την πολυετή εμπειρία του και την ανιδιοτελή, εξ όσων γνωρίζω τουλάχιστον, προσφορά του στην Ομοσπονδία και πιστεύω να μου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσω με τους υποψήφιους Προέδρους ώστε η όποια απόφασή μου να είναι όσο το δυνατόν αντικειμενική αλλά και αντιπροσωπευτική.Ελπίζω να μην σας ξενίζει αυτή η τακτική μου. Προφανώς και δεν υπάρχει καμία απειλή. Όχι μόνο στα αξιώματά μου δεν είναι προσήκουσα, τα οποία έρχονται και παρέρχονται αλλά αυτού του είδους οι πρακτικές δεν ταιριάζουν στο ύφος μου και στο ήθος μου. Προφανώς διαφεύγει της αντίληψής σας ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και αυτό δεν είναι άλλο από την αντικειμενικότητα του άρθρου σας το οποίο και σχολίασα. Ελπίζω τα άρθρα σας που μου ζητάτε να σχολιάσω να είναι πιο αντικειμενικά. Αυτά προς το παρόν. Σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, με προσωπική και οικογενειακή υγεία.

      Συναδελφικά
      ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΚΑΖΑΝΗΣ

  3. ΚΕΣΙΝΗ ΞΕΝΗ έγραψε:

    Αντεύχομαι. “η αναζήτηση της αντικειμενικότητας, αποτελεί ένδειξη ότι δεν υπάρχει αντικειμενικότητα”:S. Allan (μελετητής ειδήσεων).

Άσε ένα σχόλιο