Μάι 25 2016

Κυβέρνηση: Στην όχθη της ξεφτίλας και προστυχιάς!

Της  Τ.Γ

Προσφυγικό! Μια κοινωνική παράμετρος στην οποία πολλές φορές στηρίχτηκαν οι οπαδοί της κυβερνητικής πολιτικής, για να τονίσουν την ανθρωπιστική πλευρά τους, σε αντίθεση με την επάρατο Δεξιά! Μα ήρθε και η σημερινή χαραυγή για να καταρριφθεί τελεσίδικα και ο τελευταίος μύθος τους!

Ειδομένη ώρα μηδέν! Χιλιάδες όργανα καταστολής, μοναδικό στήριγμα και καταφύγιο των άθλιων κυβερνητικών στελεχών, στη όχθη της ξεφτίλας και της προστυχιάς που βρίσκονται, ανέλαβαν το έργο της ”εκκαθάρισης” της περιοχής από τους πρόσφυγες!

Γιατί οι ”εκκαθαρίσεις” γίνονται εσαεί απέναντι στους λαούς! Σύριοι, Αφγανοί, Ιρανοί, Πακιστανοί σήμερα! Ισως εμείς αύριο! Πάντα εχθροί οι λαοί! Ποτέ οι εξουσίες τους!

Τρίβουν τα χέρια  πάλι  σήμερα οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, για την άψογη εκτέλεση των εντολών τους! Οι πρόθυμες ντόπιες ορντινάντσες αποδείχτηκαν ανώτερες των προσδοκιών τους!

Ξεριζωμένοι από τους πολέμους πρόσφυγες θα ζήσουν το όνειρο της” πολιτισμένης ” Ευρώπης γκετοποιημένοι σε στρατόπεδα, σκοτωμένες ψυχές σε ζωντανά κορμιά! Με μια κοινωνία δίπλα τους άβουλη, σιωπηλή και συνένοχη στο μεγάλο ποσοστό της!

πηγή: Βαθύ κοκκινο

Άσε ένα σχόλιο