Απρ 17 2015

Η kokkini grammi έκλεισε τα 4 χρόνια της!

Αποτέλεσμα εικόνας για γενεθλια 4 ετωνΗ ιστοσελίδα μας, kokkinigrammi,  η ηλεκτρονική έκφραση της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ της παράταξης της εκτός των τειχών  αριστεράς, στον κλάδο των δικαστικών επιμελητών πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλια της.

Αισίως έκλεισε τα 4 χρόνια ζωής. Στο παραπάνω χρονικό διάστημα, υπήρξε μία έντονη κινητικότητα όσο αφορά στα κείμενα που αναρτήθηκαν.

Πλούσια η γκάμα και ο αριθμός των κειμένων της. Συνδικαλιστικά πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, ενημερωτικά, αντιφασιστικά,  αντιπολεμικά, απόψεις, θέσεις. Στα 4 αυτά χρόνια, αναρτήθηκαν 487 άρθρα και επ’ αυτών έγιναν 390 σχόλια.

71.307 αποκλειστικοί χρήστες! την επισκέφτηκαν, ενώ προέκυψαν 132.035 προβολές σελίδων! Ο μέσος όρος διάρκειας σύνδεσης  00:02:36! Αν λογαριάσουμε ότι είμαστε ένα στενά συντεχνιακό παραταξιακό site που απευθύνεται σε ένα κλάδο 2.250 ατόμων, τότε μιλάμε για θρίαμβο επιβράβευσης ! 

Τα παραπάνω αποτελέσματα είναι πάνω από τις προσδοκίες μας. Μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση τόσο της ενημέρωσης, όσο και των πολιτικό συνδικαλιστικών παρεμβάσεων μας.

Οι παρεμβάσεις της  ιστοσελίδας μας, εκτιμάμε πως βοήθησαν στην δημοκρατικότερη λειτουργία των συνδικαλιστικών οργάνων του κλάδου. Ενώ  δημιούργησαν συνθήκες δρομολόγησης συλλογικών δράσεων στην κατεύθυνση της επίλυσης κλαδικών προβλημάτων.

Προωθήθηκαν αιτήματα και αναδείχτηκαν σωρεία προβλημάτων. Κάποια από αυτά λύθηκαν.

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με πίστη στο σκοπό που τάχτηκε να υπηρετεί εδώ και 20 χρόνια, θα   συνεχίσει με την ίδια ένταση να παρεμβαίνει για την συμμετοχή , αλληλεγγύη και αξιοπρεπή επιβίωση όλων.

Ευχαριστούμε

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Ένα σχόλιο για το “Η kokkini grammi έκλεισε τα 4 χρόνια της!”

  1. Ξένη Κεσίνη έγραψε:

    Χρόνια αγωνιστικά kokkinigrammi!
    Η ιστοσελίδα kokkinigrammi, γέννημα- θρέμμα της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, υπηρετεί στην πράξη τις δημοκρατικές αξίες της παράταξης παρεμβαίνοντας στο κλαδικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.
    Δίνει βήμα στη φωνή του μαχόμενου δικαστικού επιμελητή.
    Είναι η μοναδική “λεπτή kokkinigrammi” της κλαδικής μας άμυνας στο μέτωπο των συμφερόντων.
    Για μένα, προσωπικά, είναι και πρωτοποριακό κλαδικό μέσο ελεύθερης διακίνησης απόψεων, έκφρασης και ιδεών των δικαστικών επιμελητών.
    Γιατί, “όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά”:απόσπασμα από τη “Χάρτα των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων” του Ρήγα Φεραίου.
    Αφιερωμένο στην kokkinigrammi!

Άσε ένα σχόλιο