Ιούλ 22 2015

Ολοι στους δρόμους να ρίξουμε την κυβέρνηση “της υποτέλειας”

του Γιάννη Χαλκιαδάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για ξευτιλεςΗ κοινωνία βράζει. Ο λαός μας θρηνεί την “χαμένη ελπίδα” του. Ολόκληρος ο κόσμος της αριστεράς παρακολουθεί με απορία την εξευτελιστική κατρακύλα της διαχειριστικής αριστεράς του Ευρωπαϊκού μονόδρομου. Άπαντες θέλουν να φτύσουν κατάμουτρα τον Α. Τσίπρα, και την κυβερνητική παρέα του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με τρένο που εκτροχιάζεται. Στο στερνό του όμως ταξίδι θα προσπαθήσει να πάρει και όσα λαϊκά δικαιώματα είχαν απομείνει ακόμη. Διαλύοντας εντελώς τον σχεδόν ανύπαρκτο κοινωνικό ιστό. Ας τον εμποδίσουμε!

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί …τόση ξεφτίλα, σε τόσο λίγο χρόνο. Τα μέτρα που φέρνει θα γκρεμίσουν ότι είχε απομείνει ακόμη όρθιο στην πραγματική οικονομία.  Απορίας άξιο πως μπορεί να βρίσκονται “αριστεροί” κονδυλοφόροι που να προσπαθούν να πείσουν για την αναγκαιότητα του 3ου μνημονίου, εκθιάζοντας την στάση των κατάπτυστων προδοτών του ηρωϊκού λαϊκού ΟΧΙ. Κανείς δεν πρέπει να αγοράσει ξανά την ΑΥΓΗ, κανείς να μην ακούσει ξανά 105,5 στο κόκκινο. Ειδικά τις εκπομπές του Κυρίστη, Ανανδρανιστάκη, Λουπάκη. Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει το όριο της γελοιότητας σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να φέρουν την πραγματικότητα στις διαστάσεις που τους βολεύει.

Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό, σήμερα ψηφίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ την Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ, τους ΑΝΕΛ και το ΠΟΤΑΜΙ ο νέος (παμπάλαιος) Κ.Πολ.Δ. Κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των τραπεζών και των κεφαλαιοκρατών. Η λαϊκή κατοικία θα βγαίνει στον πλειστηριασμό με εξπρές διαδικασίες, και με την τιμή της αγοράς (δηλαδή τσάμπα), η νομική προστασία του λαού καταργείται. Μαζί με όλα αυτά, καταργείται και ο δημόσιος χαρακτήρας του δικαστικού επιμελητή που η ενδοτική κυβέρνηση Τσίπρα μετατρέπει σε γενίτσαρο των τραπεζών!

Σε επόμενο στάδιο θα ολοκληρωθεί η εκτέλεση του θεσμού “δικαστικός επιμελητής” σύμφωνα με την εργαλειοθήκη του ΟOΣΑ ΙΙ.

Δε φαντάζομαι να υπάρχουν πια στον κλάδο υποστηρικτές της κυβέρνησης των “πουλημένων” του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιαυτό όλοι στους δρόμους! 

Ενημερωτικά: σήμερα Τετάρτη 22 Ιούλη οργανώνονται μαζικές συγκεντρώσεις ενάντια στην ψήφιση του 2ου πακέτου των «προαπαιτούμενων μέτρων». 
Το ΠΑΜΕ – ΚΚΕ, έχει εξαγγείλει συλλαλητήριο στην Ομόνοια, στις 7.30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα Εργατικά σωματεία, συλλογικότητες και οργανώσεις τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ οργανώνει συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία Βουλή –Σύνταγμα. 

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ! ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ

Άσε ένα σχόλιο