Σεπ 05 2015

Η παρέμβαση στην ΥΔΕ Αθήνας

Αποτέλεσμα εικόνας για υπηρεσια δημοσιονομικου ελεγχου αθηναΣτη συνάντηση που είχαν στις 2-9-2015 οι συνάδελφοι Σπυρόπουλος Γιώργος μαζί με τα μέλη της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Τσιρογιάννη Αλεξάνδρα και Βότση Ειρήνη με τη διευθύντρια της Υ.Δ.Ε. Αθηνών αναζητήθηκαν ευθύνες για τη μη πρωτοκόλληση των εγγράφων που καταθέτουμε στην υπηρεσία της -με αποτέλεσμα να μην εκκαθαρίζονται οι πίνακες εξόδων μας-, παρότι υπάρχει σχετική Υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία υποχρεωτικά δίνεται αυθημερόν πρωτοκόλλο στα σχετικά εισερχόμενα έγγραφα.
Η απάντηση που δόθηκε ότι δεν επαρκεί το προσωπικό της Υ.Δ.Ε., δεν ήταν ικανοποιητική.
Η πρόταση των συναδέλφων να συνδράμουν μέλη του συλλόγου μας προκειμένου να διευθετηθεί το κρίσιμο πρόβλημα για τον κλάδο δεν έγινε αποδεκτή.
Μετά από επιμονή των συναδέλφων για το ποιος είναι υπεύθυνος για το ότι δεν έχει εκτελεστεί η με αριθμό πρωτοκόλλου ΔΣΣΟΔ Β 1008134 ΕΞ 2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ σύμφωνα με την οποία κατατέθηκαν ΑΜΕΣΩΣ στις αντίστοιχες ΥΔΕ – στον ΚΑΕ 0871 κατανεμημένα ανά Δ.Ο.Υ. ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 1.355.724,50, η οποία σύμφωνα με την από 02 Φεβρουαρίου 2015 ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας αφορούν αποκλειστικά και μόνο την κάλυψη δαπανών δικαστικών επιμελητών και κατά προτεραιότητα την τακτοποίηση υποχρεώσεων παρελθόντων ετών μέχρι 31/12/2013 – για τις οποίες έχει γίνει νομοθετική ρύθμιση Ν. 4305/2014 – και έχουν κοινοποιηθεί στις αρμόδιες Υ.Δ.Ε. και Δ.Ο.Υ. οι οποίες και καλούνται να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι μεταφερόμενες πιστώσεις να έχουν ποσοστό διάθεσης 100%, η διευθύντρια της Υ.Δ.Ε. Αθηνών παρακάλεσε να μην απευθυνθούν σε άλλον αρμόδιο και τους υποσχέθηκε ότι σε συνδιάσκεψη με τους αρμόδιους φορείς την Πέμπτη 3-9-2015 θα δοθεί λύση στο πρόβλημα και ότι τα έγγραφά μας θα πρωτοκολλούνται και θα εκκαθαρίζονται αυθημερόν.
Για τους λόγους αυτούς ανανεώθηκε το ραντεβού τους για τη Δευτέρα 7-9-15

τμήμα ΚΕΔΕ της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

2 σχόλια για το “Η παρέμβαση στην ΥΔΕ Αθήνας”

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έγραψε:

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ! ΙΔΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
    ΔΟ Υ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ -ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΡΟΝΙΑ !

  2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ έγραψε:

    Από παραδρομή αναφέρθηκε στο πιο πάνω ενημερωτικό κείμενο το όνομα της συναδέλφου Ειρήνης Βότση ως μέλους της Ριζοσπαστικής Παρέμβασης.Θέλουμε να τονίσουμε ότι η συνάδελφος, στηρίζει τον αγώνα μας και συμμετείχε στην σχετική επαφή αλλά δεν είναι μέλος μας. Εξάλλου εμείς δεν έχουμε εγγεγραμμένα μέλη με την παραδοσιακή έννοια. Μέλος μας θεωρούμε τον κάθε ένα και την κάθε μια που μας στηρίζει και αγωνίζεται με οποιονδήποτε τρόπο νομίζει μαζί μας.
    Για την Γραμματεία της παράταξης
    και το Τμήμα ΚΕΔΕ
    Αλεξάνδρα Τσιρογιάννη

Άσε ένα σχόλιο