Ιαν 13 2016

SERIAL KILLERS

                                   της Ξένης Κεσίνη

Αποτέλεσμα εικόνας για κιλλερΠοιοι είναι οι SERIAL KILLERS του συνδικαλισμού των δικαστικών επιμελητών?

12-01-2016, Πρώτη μέρα αποχής από τα καθήκοντά μας για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ο δικαστικός επιμελητής Δανίκας Χαράλαμπος, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Αθήνας, και της συνδικαλιστικής παράταξης “ΣΥΜΜΑΧΙΑ”, που έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο Δ.Σ. του Συλλόγου, χορήγησε άδεια ενέργειας Βίαιας Αποβολής στον δικαστικό επιμελητή Μητρογιάννη Ιωάννη μέλος της ΑΕΕΔΕ του ομοϊδεάτη και μπατζανάκη του Ντινόπουλου με την επωνυμία «ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕΔΕ», με αριθμό μητρώου 10-10-21/2013, του μητρώου εταιρειών του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Αθήνας.

Κι ενώ το πληγωμένο από αλλεπάλληλες επιθέσεις των τελευταίων μηνών σώμα των δικαστικών επιμελητών απέχει των καθηκόντων του, ενώ οι δικαστικοί επιμελητές συμμετέχουν ενεργά στην αποχή, αφού αυτό το νομοσχέδιο θα μας καταδικάσει σε κλείσιμο των γραφείων μας, αν τελικά…το αφήσουμε να περάσει, ο Δανίκας Χαράλαμπος συμμετείχε στο Δ.Σ. του συλλόγου της Αθήνας, στην οδό Καποδιστρίου 24, με θέμα ημερήσιας διάταξης την… κλιμάκωση της αποχής! δίνοντας ταυτόχρονα…. άδεια στο Μητρογιάννη, ο οποίος… “Πήγε για την έξωση στην οδό Ευαγγελιστρίας 37 Καλλιθέα και βρήκε πτώμα σε ψυγειοκαταψύκτη!”

Κι ενώ στους τηλεοπτικούς δέκτες παραμονή της αποχής ο πρόεδρος της ΟΔΕΕ (επικεφαλής της ΠΡΟΣΥΔΕ) – ο οποίος υπονόμευσε λυσσαλέα την προηγούμενη μαζική κλαδική αποχή – εξαγγέλλει “συμμετοχή των δικαστικών επιμελητών στις μαζικές κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό”, ανήμερα της αποχής δικαστικός επιμελητής- απεργοσπάστης κάνει έξωση και βρίσκει παγωμένα πτώματα!

ΠΑΓΩΣΑΜΕ!

Δεν πρόκειται για αγγλοσαξωνικό χιούμορ, αλλά για πολιτικό παράδοξο που συμβαίνει στον κλάδο επί δεκαετίες.

Μπράβο σας! Καλά τα καταφέρατε!

Τέρατα της παθογένειας, άγονοι μπουρδολόγοι επαγγελματίες συνδικαλιστές που αντί να έχετε στόχο τα συμφέροντα του κλάδου των δικαστικών επιμελητών, στοχεύετε στο προσωπικό σας κέρδος, χρησιμοποιώντας το συνδικαλισμό για να  αυτοπροβληθείτε και να εξασφαλίσετε την εκλογική σας πελατεία.

Κατά συρροή δολοφόνοι του συνδικαλισμού του κλάδου των δικαστικών επιμελητών!

3 σχόλια για το “SERIAL KILLERS”

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ έγραψε:

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑΣ Ο Κ.ΔΑΝΙΚΑΣ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΠΟΝΗΡΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ!!!!!ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ …..ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ!!!!Η ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ……ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ!!!!

  2. Ασπασία Λάππα έγραψε:

    Για αρχή θέλω να πω ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη συναδέλφισσα Ξένη Κεσίνη που έχει το θάρρος να πεί τα γεγονότα με ονοματεπώνυμα…και ας απειλήθηκε με μηνύσεις….

    Στη συνέχεια θέλω να πώ για το γεγονός ότι είναι τραγικό να το ζήσει κάποιος συνάδελφος και αυτό δείχνει τις δύσκολες συνθήκες του έργου μας….διότι ως δημόσιοι λειτουργοί που είμαστε εκτελούμε έργο …

    Κάποιοι , δυστυχώς είναι αρκετοί , μπατζανάκιδες , συμπεθέρες , παρατρεχάμενοι των συνδικαλιστών και των μεγαλοκαρχαριών είναι απλά κλητηράκια διότι με ποσοστό 2,5 τοις εκατό μη σου πώ δουλάκια ,αφού η εκτέλεση της έξωσης κοστίζει 300 ευρώ αυτοί θα εισπράξουν 7,5 ευρώ ???…..χαχαχαχαχα τραγικό …..
    και κακόβουλο ταυτόχρονα….
    γιατί ρε άνθρωπε να θές να κάνεις 40 εξώσεις ,μεγαλώνοντας έτσι τις πιθανότητες ενός δυσάρεστου γεγονότος για εσένα ,
    για να εισπράξεις τα ίδια χρήματα της μίας έξωσης , με λιγότερες πιθανότητες για δυσάρεστο γεγονός ?????…..

    γιατί ρε άνθρωπε να μη θές να δώσεις τη δυνατότητα να βγάλουν και άλλοι 39 συνάδελφοί σου χρήματα ….γιατί????

    Τραγικό όπως και να έχει είτε πάρεις 7,5 ευρώ , είτε 300 ευρώ να βρείς ένα πτώμα σε καταψύκτη …

    Τραγικό να γελάει πονηρά ο κύριος που έδωσε την άδεια …….

    Δεν πρόκειται για αγγλοσαξωνικό χιούμορ αλλά για ποντιακό ανέκδοτο, παγωμένο πτώμα βρώμισε ….

    και τελικά τι θα γίνει??? θα συνεχίζει να γελάει πονηρά ο κύριος αυτός ??? συνέπειες δεν θα έχει ???

    μπορώ να καταλάβω οτι την έννοια του απεργοσπάστη δεν μπορεί να την κατανοήσει ένας δούλος διότι ο δούλος δεν παράγει έργο ….παράγει χρήμα στο αφεντικό

    ο συνδικαλιστής όμως ???

    Τέλος ελπίζω οτι δεν θα έρθει η στιγμή που θα του κοπεί το γέλιο , αν μάθει οτι βρέθηκε πτώμα αυτόχειρα δικαστικού επιμελητή γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του , λόγω των δουλικών……………

    Αυτά από μία μαχόμενη Δικαστική Επιμελήτρια ….

    • Ασπασία Λάππα έγραψε:

      και κάτι ακόμα….γιατί σιγά σιγά εμπεδώνω το 2,5 τοις εκατό ….δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι για να εισπράξουν 300 ευρώ πρέπει να κάνουν 40 εξώσεις???
      σταματώ …δεν σχολιάζω άλλο………………….

Άσε ένα σχόλιο